DIT MØDE ER OVER SIDSTE SALGSDATO

Er din organisation tidssvarende i brugen af de fysiske kontaktpunkter - og bruges de digitale til at understøtte punkterne optimalt? Skal du overhovedet mødes fysisk med din målgruppe? Kan det ske bedre digitalt? Og når du endeligt aktiverer et fysisk kontaktpunkt - bruger du da punktet optimalt?

Grundlæggende har jeg den tese at virksomheder og organisationer ikke har tilpasset deres brug af fysiske kontaktpunkter til den hastigt foranderlige virkelighed vi befinder midt i. Og det er den digitale udvikling som forandrer den verden vi lever i.  Sat på spidsen er virksomheder og organisationer outdatede i brugen af de fysiske kontaktpunkter i en digital virkelighed.

På den positive side kan en langsom udvikling af rammer, form og indhold af de fysiske kontaktpunkter give en følelse af stabilitet og tryghed. På den negative side er vi outdatede, bruger ikke ressourcerne optimalt og i værste fald eksponerer vi vores organisation for bagkanten af udviklingen.

New York Times bragte for nyligt en artikel om udviklingen i retailmarkedet. Den citerede kilder for at udviklingen i retail brugeradfærd nu går så hurtigt at vi skal regne menneskeår i hundeår ( 1 hundeår er 7 menneskeår). Det er dramatiserende ord og postulater. Udsagnene giver mening for mig og bygger på mange års personlig erfaring med fysiske kontaktpunkter og oplevelsesbaseret forretningsudvikling.

Men jeg har sat mig for at blive klogere sammen med en række fremtrædende "hoveder" gennem vores projekt, omkring Det Fysiske Møde i en Digital Fremtid, hvor vi skal undersøge om, hvorfor og hvordan vi som professionelle virksomhedsledere i en digital tid bør mødes fysisk med vores vigtige stakeholdere.

Og du kan hjælp os med at finde svarene ved at blive en del af videnspanelet. Kom og vær med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.