TÆNKETANKEN ‘DET FYSISKE MØDE’ ER SKUDT I GANG

I onsdags, d. 29. marts, skød vi vores nye projekt – tænketanken Det Fysiske Møde – I en Digital Fremtid – i gang. Projektet har vi stablet på benene sammen med vores gode venner i LEAD Agency, som vi i forvejen deler kontor og tanker med i dagligdagen.

På mødet fik advisory board hilst på hinanden, og facilitator Carsten Beck fra Instituttet fra Fremtidsforskning, fik sat rammen omkring det kommede arbejde med Det Fysiske Møde, ved at fremlægge Instituttets bud på nutidens megatrends. Oplægget sparkede gang i en livlig diskussion, der tegner rigtig godt for det videre arbejde.

Ved næste advisory board møde tager vi for alvor hul på diskussionerne omkring hvilke megatrends der får de største konsekvenser for, hvordan vi vil mødes i fremtiden. Vi ser frem til et spændende samarbejde med alle de deltagende medlemmer som på hver sin måde bidrager med værdifulde vinkler på projektets emne. Undervejs vil vi poste relevante artikler her på bloggen – og skulle du have et tip til noget som påvirker de fysiske møder mellem organisation og mennesker i fremtiden, så tager vi imod links og idéer med kyshånd.

Vil du gerne følge projektet og høre mere om det, så tilmeld dig evt. vores Videnspanel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.