Brødrene Dahl

Case: Messestand på VVS-messen i Odense i 2015 og 2017

Udfordringen var at trække flere kunder til Brødrene Dahls messestand på den årlige VVS-messe i Odense. Samtidig skulle begivenheden bruges til at skabe tættere kontakt til både eksisterende og potentielle kunder.

Løsningen blev baseret på indsigten om, at ingen i virkeligheden har ret meget lyst til at gå ind på overfyldte messer. Eller blive udsat for alt for mange ivrige sælgere.

Derfor skabte vi en messestand med en åben og dialogunderstøttende arkitektur, der fik Brødrene Dahls egne folk i øjenhøjde med de besøgende. Fokus blev flyttet fra salgsgas til gode samtaler. Her var ingen produkter, men til gengæld en masse faglige og underholdende indlæg på standens egen scene: Bl.a. foredrag om fremtidens VVS, om at skabe motivation ift. medarbejdere og om at drive en god forretning.

Resultatet blev en historisk velbesøgt messestand med vidensdeling, god snak, pleje af eksisterende kunder og masser  af kontakter at følge op på efterfølgende.

I 2017 forfinede og videreudviklede vi konceptet og fik endnu en gang skabt en stand der summede af mennesker og god stemning.

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave