MORGENDAGENS MØDER

En tænketank om det fysiske mødes fremtid

Morgendagens Møder har til formål at undersøge hvornår, hvorfor og hvordan virksomheder i fremtiden skal prioritere de fysiske møder.

Ambitionen er at udkomme med et framework af modeller og anbefalinger, som kan bruges direkte i virksomhedernes arbejde med at forbedre mødekultur og -arkitektur.

Resultater og anbefalinger

De første resultater og anbefalinger blev præsenteret ved et lanceringsarrangement på Børsen i januar 2018. Gik du glip af arrangementet i januar kan et Executive Summary hentes her, ligesom vi gerne kommer ud og præsenterer indholdet hos jer.

HENT EXECUTIVE SUMMARY
Bestil Executive Summary

BOOK ET MØDE
Bestil Executive Summary

Vil du gerne
vide mere?

Læs mere om projektet på
tænketankens eget website.

Mødemodellen
- fysisk eller digitalt møde?

Et centralt element i tænketankens resultater er Mødemodellen, der giver et konkret redskab til at prioritere og dimensionere virksomhedens mange møder: hvornår skal vi mødes fysisk - og hvornår kan vi klare det digitalt? Nøgleordene er Samskabelse, Samstemning og Samdrift.

Bag tænketanken

3rdDimension står bag tænketanken, Morgendagens Møder (oprindeligt lanceret under navnet 'Det fysiske møde - i en digital fremtid') i samarbejde med bl.a LEAD Agency og forskere fra Instituttet for Fremtidsforskning, Niels Bohr Instituttet og Aarhus Universitet.