RAM MÅLGRUPPEN MED PASSION OG FÅ DERES FRITID

Har din sag brug for en effektiv indsamlingsplatform, hvor bytteforholdet mellem bidragsyder og -modtager er i balance?

Antallet af indsamlinger og indsamlingsplatforme er stigende. Mængden af indsamlede midler er også stigende, men kvaliteten er ofte udfordret, da stadig flere indsamlinger ikke har ligevægt i bytteforholdet mellem bidragsyder og -modtager.

For sandheden er, at hvis du vil bede om andres fritid eller penge, så kræver det en stærk og ærlig passion omkring formålet!

For nogle år siden fik vi en udfordring af Scleroseforeningen: Skab en indsamlingsplatform med udgangspunkt i tidens store trend, landevejscykling.

Resultatet køres lige nu i disse dage (juni 2018) i det sydlige Frankrig: Cykelnerven– Danmarks hårdeste velgørenhedsevent. Gennem et stærkt koncept og 100% intern passion og opbakning – samt en god portion ro i maven,- står Scleroseforeningen i dag med en solid platform, som kontinuerligt udvikler netværket og generer den slags content, der bygger vilje og engagement – både blandt deltagerne på bjergetaperne og deres sponsorer, og internt i foreningen, blandt medlemmer og øvrige stakeholders.

Vores bud er, at de afledte effekter for Scleroseforeningen, med tiden, vil vokse sig større end selve indsamlingen. Der er balance i bytteforholdet, og både bidragsydere og -modtagere får mere ud af det end de respektivt investerer.

Er det tid til en møde(r)evolution af din indsamlingsplatform, så er vi klar til udfordringen.

Se mere på www.3rddimension.com 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.