KENDER DU MØDEPARADIS?

Alle dine face2face møder er vigtige, skabende og værdifulde. Eller er de?

Det ideelle face2face mødevirkelighed, hvor emnet er vigtigt for alle, det er uforudsigeligt hvad vi får ud af mødet, alle deltager aktivt, alle har et væsentligt udbytte og der er fuld balance i bytteforholdet mellem deltagere og mødeejer. Alle mødedeltagere ser frem til mødet som et højdepunkt, og mødet skabes og afsluttes ofte i symmetri. Ingen spilder deres tid og alle går væk fra mødet opløftet, mere tillidsfulde og beriget med et udbytte som skaber stor værdi i deres videre arbejde. Og vi er faktisk så opløftede at vi ser frem til næste gang.

Er det din mødevirkelighed? Er dine kundemøder en del af mødeparadiset eller begrænset til et kortsigtet driftsværktøj? Er dine interne møder højdepunkter eller blot en struktur til at organisere en hverdag?

Hvis du lever i mødeparadis, så vil vi rigtig gerne i dialog med dig!

 

Hjælp?: Vil du gerne have en plads i mødeparadis? Vi kan hjælpe dig med at udvikle en intern face2face mødestrategi eller kundemødestrategi som skaber afsæt for en mere effektiv og sund mødekultur. En mødekultur som understøtter en løsnings- og beslutningsfokuseret tilgang til møder.

Kender du mødet?: I den nærmeste fremtid publicerer vi en række ”kender du mødet” blogs som har til formål at få os til at reflektere over vores mødevirkelighed.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.