KENDER DU KONGEMØDET?

 

 

 

 

 

 

 

Mødeejer er konge, og skal bekræftes i sin position.

Mødeejer bruger ressourcer og tid som ikke skaber tilsvarende gevinst og mødeudbytte for de øvrige mødedeltagerne eller for virksomheden. Mødeejer minimere ofte egen mødeforberedelse på bekostning af medarbejdernes mødetid, og i bedste fald belønnes deltagerne med positionering ved at deltage i audiensen hos mødeejer.

Mødeafkast vurderes i værdiskabelsen for virksomheden (deltagerne), og ikke isoleret på værdien for mødeejer. Kongemøder er kontraproduktive hvis formålet med mødet er samskabelse – at finde på nye løsninger på væsentlige udfordringen sammen.

Bonusinformation: Der er lavet utallige undersøgelser om at enkeltindivider optimerer eget afkast på bekostning af organisationens og øvrige kollegaers interesser. “Theory of the firm: Managerial behavior, agency costs and ownership structure” af Michael C.Jensen og William H.Meckling∗fra 1976 er en klassiker.

I den nærmeste fremtid publicerer vi en række ”kender du mødet” artikler, som alle har til formål at få os til at reflektere over vores mødevirkelighed.

Vil du gerne eliminerer de interne kongemøder? Vi kan hjælpe dig med at udvikle en mødestrategi som skaber afsæt for en mere effektiv og sund mødekultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.