KENDER DU SELVBETJENINGS-MØDET

Der er tilfælde, hvor face2face-mødet ganske enkelt ikke giver nok oplevet værdi. I stedet afløses den ene part af en computer – det bliver til det digitale selvbetjeningsmøde, hvor vi ikke behøver at forholde os til et andet menneske, men kan fokusere udelukkende på transaktionen.

Vi kender alle til face2face møder som er blevet, eller bliver, afløst af digital selvbetjening: Fra bagageindtjekningen i lufthavnen, indkøbet  i supermarkedet, scan-selv kasser i Ikea, billetkontoret på stationen eller til bestillingen af måltidet hos McDonalds.  I samme boldgade ser vi i stigende grad konverteringer af personlig kundeservice til kundedialog med robotter og AI.

Det digitale selvbetjenings-møde sikrer hurtig fremdrift i en defineret proces for at eliminere usikkerheder – uden tidstab. Det er ukompliceret, friktionsløst og rent transaktionsbaseret. Vi undgår at forholde os til et menneske, kan selv bestemme hastigheden og kan fokusere på selve transaktionen.

Den digitale udvikling påvirker vores møder, og stadig flere af dem bliver konverteret fra fysiske til digitale møder. Det voksende antal selvbetjeningsmøder giver ofte både øget værdi for såvel kunderne (mødedeltagerne) som virksomhederne (mødeejerne). Når selvbetjeningsmødet er designet optimalt er det effektivt, sælger mere, giver en større kundeværdi og – ikke mindst, -oplevelse.

Udviklingen understøttes af både teknologi, ændret brugeradfærd og af en stadig større kompetence i at designe digitale møder. Digitale selvbetjeningsmøder, som alene er udviklet som en intern effektivisering, er snart fortid, og bliver om muligt fravalgt af kunderne.

Hjælp?: Vil du gerne have inspiration til at forstå møder og mødeudbytter? Vi kan etablere et fælles møde forståelsesunivers, så du kan arbejde indsigtsfuldt med at konvertere fysiske face2face til digitale kan-selv-møder.

Kender du mødet?: I den nærmeste fremtid publicerer vi en række ”kender du mødet”-indlæg, som har til formål at få os til at reflektere over vores mødevirkelighed.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.