KENDER DU HALLELUJA-MØDET?

Face2face møder (eller event) hvor mødeejer gennem forførelse skaber en stærk fælles retning.

På halleluja-mødet formår mødeejer at samskabe en euforisk stemning blandt mødedeltagere. Deltagere går derfra mere begejstrede og synkroniserede.

Det er et møde hvor vi afstemmer tanker, følelser og adfærd for at skabe en fælles tro på. En tro, rammesætning og retning, som er bestemt og styret af mødeejer. Tro afstemmes stærkest i samstemning, og tro eliminerer tvivl. Scenografi og dramaturgi er ofte et centralt element i mødet, og det tager ofte form som et iscenesat event.

Mødeafkast vurderes i værdiskabelsen for virksomheden over tid. Halleluja-møder er udfordrende for efterfølgende udvikling af nye løsninger, som netop findes i tvivl og usikkerhed. Som ved Kongemødet skal deltagere være bevidste om mødeejers motivation for halleluja–mødet (som ved al forførelse!).

Mange event og oplevelser udvikles og gennemføres som halleluja-møder, for at skabe en af mødeejer forudbestemt tro og følelse hos deltagerne. Udfordringen for mødeejer er at deltagerne, i en stadig mere transparent verden, bliver stadig bedre til at aflæse og fortolke halleluja-møder. Vi er er mere krævende i vores villighed til at blive forført.

I den nærmeste fremtid publicerer vi en række ”kender du mødet” artikler, som alle har til formål at få os til at reflektere over vores mødevirkelighed.

Vil du gerne have flere eller mere ud af dine halleluja-møder? Er du villig til at udfordre din tilgang til events? Vi kan hjælpe dig med at udvikle oplevelse og event som skaber mere effektive face2face møder.

 

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.