VVS messen 2015 + 2017

Kunde: Brødrene Dahl

Udfordringen var at trække flere kunder til Brødrene Dahls messestand på VVS15-messen og udnytte begivenheden til at skabe en tættere kontakt til både eksisterende og potentielle kunder.

Løsningen blev baseret på indsigten om, at ingen i virkeligheden har ret meget lyst til at gå ind på overfyldte messer og blive udsat for alt for mange ivrige sælgere.

Derfor skabte vi en messestand med en åben og dialogunderstøttende arkitektur, der fik Brødrene Dahls egne folk i øjenhøjde med de besøgende. Fokus blev flyttet fra salgsgas til gode samtaler. Her var ingen produkter, men til gengæld en masse faglige og underholdende indlæg på standens egen scene, der trak mange mennesker til – bl.a. foredrag om fremtidens VVS, om at skabe motivation ift. medarbejdere og om at drive en god forretning.

Resultatet blev en historisk velbesøgt messestand med vidensdeling, god snak, pleje af eksisterende kunder og masser  af kontakter at følge op på efterfølgende.

 

I 2017 forfinede og videreudviklede vi konceptet og fik endnu en gang skabt en stand der summede af mennesker og god stemning.